CFW 4.21 pentru Playstation 3 necesita dongle

Ca orice bucurie care tine putin, astazi Red Power Team afirma ca noul CFW 4.21 va fi dependent de un dongle pentru a putea fi rulat, ceva in genul True Blue.O data cu acest anunt Red Power acum se numeste Blue Disk.
Moderatorul ShouFaDi (The First Emperor) care a anuntat  CFW 4.21 de pe situl Douwan si-a cerut scuze precizand ca nu stia despre intentia echipei de a lansa un dongle pentru CFW 4.21.

Aceasta schimbare duce la 2 optiuni:

Red Power Team impreuna cu cei care fac True Blue sau Cobra lanseaza dongle-ul, urmat de scaparea pe internet a fisierelor, covertirea in hex si portat pe alte device-uri, probabil gratuit.

Sau a fost doar o alta metoda de marketing pentru a beneficia de publicitate, cum s-a intamplat cu True Blue cand a fost anuntat, numai ca acum de catre o echipa din China in loc de Indonezia.In oricare din cazuri, se pare ca e aceiasi metoda de stors banii chiar daca ironic este ca multiMAN v04.06.00 deja suporta noul firmware, desi deank a precizat ca nu lucreaza cu Red Power.

In contradictoriu cu ce vor sa ne minta, dongle-urile sunt doar pentru a stoarce bani din ceva ce ar trebui sa fie gratuit, deja avem dovezi ca nici un dongle nu e necesar pentru a rula jocuri, dovedit de catre lansarile N0DRM si autorul ebootului Damage Inc Pacific Squadrom WWII care afirma ca "oricine are un DECR si echipament aditional poate  decrypta EBOOT-urile din RAM".

De la aparitia True Blue pana au aparut metode pentru decriptarea la ebooturi si inlaturarea DRM-urilor, sa speram ca va fi ceva de scurta durata si va fi in curand gratuit disponbil tuturor.

Sursa:
http://www.ps3news.com/

Facebook Comments Box