Controleaza temperatura de pe Playstation 3 cu Fan Control Utility

ps3 fan controll utility controleaza ventilator ps3

Ps3 fan Control este un programel ce se poate instala pe consolele Playstaiton 3 modate pentru a tine temperatura sub control.  Acesta mentine temperatura pe consolele Playstation 3 sub 70 de grade controland turatia ventilatorului mai devreme decat o face Playstation 3, adica dupa 80 de grade cand deja consola este incinsa.
 
Instalarea acestuia se face ca oricare pkg, se copie control_fan_v1.7.pkg pe un stick usb formatat FAT 32 si se instaleaza de la  Install Package Files 
Programul are 3 moduri de functionare, care se selecteaza cu patrat iar cu triunghi se poate iesi din meniu.

  1. In modul Full, ventilatorul este turat la maxim.
  2. In modul manul se poate seta o turatie care ramane constanta
  3. Sau in modul Payload in care se regleaza turatia in functie de temperatura, incercand sa mentina sub 70 de grade.Acesta este cel mai recomandat.

Programul trebuie pornit de fiecare data cand consola este pornita pentru controlul ventilatorului. Dupa ce este inchis meniul, acesta va rula in background. Acest lucru este semnalizat de ledul rosu, care sta aprins la o temperatura de 80 de grade, apoi clipeste pe masura ce temperatura scade sub 70 de grade.
Pe CFW 4.41 programul are un bug,  dupa pornirea consolei, daca se porneste prima data ps3 fan control la iesirea din meniu consola se va inchide. Pentru a evita acest lucru, mai intai se porneste multiMan si apoi ps3 fan control.
 
Acest program este recomandat cu precadere celor care poseda console Playstation 3 FAT, console vechi, care se incalzesc si sunt predispuse la YLOD. Folosirea acestui program va tine consola mai rece si va prelungi durata de viata. Desigur, nu ar trebui evitat nici de posesorii de Playstaiton 3 slim care au grija de console pe caniculele de vara.
 
Download   
Ps3 fan control utility 1.7
 
Sursa:
http://psx-scene.com/

Facebook Comments Box