Coolrunner 3 PRO pentru modarea cu RGH pe Xbox 360 slim a fost lansat , pentru Trinity si Corona V1/V2

coolrunner 3 PRO CR3 PRO RGH

Team Xecuter, echipa care acorda suport pentru modarea xbox 360,  aduce noi imbunatatiri la modarea cu RGH pe Xbox 360 slim lansand un nou glitcher, CR3 PRO.

Este cunoscut faptul ca la o modare cu RGH timpul de boot este intarziat (cu un timp variabil in fuctie de consola) pana se trec de verificarile de siguranta ale consolei. Acest cip/glitcher  aduce timp de boot aproape instant pe RGH spre deosebire de cipurile prezente deja pe piata. Acest lucuru este realizat prin reglarea timpului de boot cu o functie numita RATER. Aceasta functie are rolul de a verifica unde bootarea esueaza si regleaza timpul de reset al procesorului pana cand se obtine un timp de bootare foarte mic, rezultatul fiind eliminarea timpului de asteptare pana cand o consola Xbox 360 slim modata cu RGH porneste.

Acesta functie demonstreaza ca glitcherul CR3 PRO este cel mai performant cip de pe piata momentan, dar si cel mai scump. 

Momentan CR3 PRO este disponibil pentru modarea cu RGH pe console Xbox 360 slim care au traseul pentru POST_OUT, pentru reviziile Trinity, Corona 1 si Corona V2 adica cele fabricate cu aproximatie pana in luna Martie 2012. Reviziile Corona V3 si Corona V4 nu au acest traseu iar RGH-ul  foloseste un semnal "fals" pentru POST_OUT  pentru a putea fi instalat; o revizie urmand sa fie lansata ulterior pentru Corona V3 si V4 dupa ce testarea va fi terminata cu succes.

 

cr3 pro rater function  rater coolrunner 3 pro trinity

 coolrunner 3 pro trinity

 

Sursa:

http://team-xecuter.com/

Facebook Comments Box