Cum sa instalezi Xexmenu pe o consola Xbox 360 modata cu RGH

Pe consolele Xbox 360 modate cu RGH se pot rula diferite aplicatii si emulatoare. Pentru a rula aplicatiile avem nevoie de o metoda de a instala si lansa executabilul acesteia,  care adesea este un fisier default.xex, ce reprezinta un executabil pentru xbox 360 cum e pe PC setup.exe.

Unul dintre cele mai uzuale programe cu care se pot instala si copia aplicatii homebrew se numeste Xexmenu. Acesta se poate instala usor folosind un stick USB.

 

Avem nevoie de:

  1. Un stick usb formatat FAT 32.
  2. USBXtafGui
  3. Xexmenu LIVE

Copiati pe stick directorul Content din arhiva Xexmenu-Live. Mai intai cream un stick cu Xexmenu si apoi copiem de pe stick directorul Content pe hardul consolei.

 

Pasii sunt urmatorii:

1. Puneti stickul USB formatat FAT 32 in consola si mergeti la Settings>System>Storage>UsbStorage Device. Aici alegeti Customize si alocati 512 MB spatiu de pe stick USB pentru Xbox 360.

2. Deschideti XtafGui. Selectati la File>Open USB Manualy litera stickului USB din Windows. Ex: Usb Memory Unit E: si apoi Open Device. Selectati Data Partion, click drepta in fereastra din partea dreapta de la Data partition, alegeti Inject Folder si selectati directorul Content, din arhiva Xexmenu-Live Asteptati 1 min sa copie Xexmenu, inchideti XtafGui si Safe remove Usb Mass Storage.

xtafgui

 

3. Puneti stickul in consola si la Game>My Games trebuie sa apara Xexmenu. Intrati in Xexmenu, apasati LB pana apare continutul stickului USB. Selectati  directorul Content (nu intrati in el), apasati Y si alegeti Copy. Cu X selectati Hdd1, apasati Y si Paste. Iesiti din Xexmenu apasand Home button si Xbox home. Dupa ce scoateti stickul din consola in sectiunea Games>MyGames  trebuie sa ramana Xexmenu.

 

Facebook Comments Box