Cum sa verifici cu abxg360 o imagine ISO

verificare jocuri abgx360
 
 
De cand abxg360 nu aplica numai datele topologice dar verifica si integritatea discului, dublurile video, games hashes mai multi pasi sunt implicati de aceea un tutorial este binevenit pentru a verifica corect imaginile ISO. Verificarea unei imagini ISO este necesara indiferent daca jucam sau nu pe Xbox Live jocul respectiv.
 
Mai intai downloadam si instalam abxg360 de pe situl http://abgx360.xecuter.com/download.php
 
Pornim programul si navigam la meniul Options si bifam optiunile incercutie cu rosu din imagine:
 
abgx360_1
 
 
Apoi mergem in meniul Autofix si bifam urmatoarele optiuni:
 
abgx360_2
 
 
Apoi selectam Misc aici selctand urmatoarele casute.
La prima optiune selectam regiunea consolei, in cazul Europei este PAL.
Majoritatea jcourilor sunt independente de regiune dar unele sunt restranse fata de regiune, astfel se va verifica ce regiune are jocul sau daca este independet. 
 
abgx360_3
 
 
Pentru a termina configurarea, selectam File si Save Settings pentru a incarca aceste setari in profilul standard, incarcat de fiecare data cand este pornit abxg360.
 
 
 
Pentru a verifica o imagine ISO daca este stealth selectam iconita asemanatoare cu un director si selectam imaginea ISO apoi de jos selectam butonul mare negru Launch pentru verifica imaginea.
 
verificare imagini iso cu abgx360
 
 
O fereastra se va deschide si va verifica pentru cateva minute integritatea si datele topologice.
 
scanare abxg 360 imagini iso
 
 
Cele 2 zone cu rosu sunt cele mai importante. Asa cum sugereaza prima verifica datele topologice, abgx downloadand datele necesare de pe server daca acestea lipsesc; vitale pentru a ne asigura ca imaginea iso este sigura pentru Xbox live. Lipsa acestora duce la marcarea consolei pentru ban. 
A doua zona cu rosu verifica SplitVid, o metoda mai veche ce asigura siguranta pe xbox live pe firmware mai vechi ca iXtreme 1.4. Uneori SplitVid apare cu galben si pote fi ignorat.
 
Daca totul este pe verde in ABGX atunci imaginea ISO este corect pregatita pt xbox live. Daca nu, scanati din nou imaginea iso pana cand totul este pe verde.
 
Imaginile ISO lansate inainte de lansarea oficiala a jocului nu sunt sigure pentru Xbox live. Datele pentru verificarea imaginilor ISO apar dupa lansarile oficiale. Accesul pe xboxlive cu o imagine iso inainte de lansarea oficiala duce la banarea consolei. Daca jucati pe xbox live asteptati pana cand imaginile iso sunt verificate.
 
Dupa ce imaginea ISO este verificata o puteti scrie cu ImgBurn.
 
 
Sursa:

Facebook Comments Box