Dezvoltatorul bigboss confirma exploitul cu dlclose pe PS4, urmatorul pas fiind Jailbreak

Jailbreak p4, dlclose ps4
 
Hackerul bigboss cunoscut si ca psxdev a confirmat ca a reusit sa obtina drepturi depline pe Playstation 4 folosind explitul dlclose care a fost dezvoltat de CTurt la inceputul anului.
 
bigboss nu publica inca nici un cod sursa, doar dovezi din toolurile libps4/ps4link/ps4sh, dar sunt vesti grozave sa stim ca mai multi hackeri au putut folosi munca lui CTurt transformaduo intr-un exploit folositor pentru ei. 
 
Acum doua saptamani bigboss a publicat o confirmare similara cu o alta versiune de sistem folosind popularul exploit BAdIRET, cafre a fost scapat partial acum cateva zile.
Deoarece codul sursa a exploitului nu este publicat exploitul ar trebui vazut cu neincredere, dar venind de la un hacker cu istoric si vechime nu sunt motive sa ne indoim ca exploitul dlclose nu inseamna ceva.
 
Mai interesant e ca la sfarsitul logului bigboss spune ca urmeaza sa lucreze la un jailbreak. Asta nu inseamna ca se refera la publicarea unui jailbreak, doar precizeaza care e directia urmatoare.
Totusi e recomandat ca atunci cand apare un jailbreak acesta sa fie confirmat si verificat din mai multe surse decat una singura, in ultimul timp fiind mai multe jailbreakuri false aparute pe internet.
 
Mai multe detalii despre jailbreak se pot gasi untr-un subiect dedicat pe Wololo tot acolo fiind disponibile si programele pentru hack pe PS4.
 
Incet incet, cu pasi marunti,  se pare ca ne apropiem de un jailbreak, dar ramane intrebarea daca hackerii vor mai avea curajul sa le lanseze dupa procesele intentate de Sony la aparitia jailbreak-ului pe Plystation 3.
 
Sursa:

Facebook Comments Box