LT Ultimate pentru modarea consolelor Xbox 360 slim cu dvd-rom Lite-on DG-16D5S si Hitachi GL10N a fost lansat

Dupa indelungi asteptari si cercetari Team Xecuter impreuna cu c4eva lanseaza firmwareul LT -ul Ultimate, necesar modarii pe dvd-rom a consolelor Xbox 360 slim fabricate dupa luna August 2011 ce poseda dvd-rom Lite-on DG16D5S sau Hitachi GL10N.

Modarea dvd-romurilor Lite-on DG16D5S 1175,1532  si Hitachi GL10N 0500, 0502  va fi mai scumpa decat RGH (chiar si dual boot) din urmatoarele 2 motive:

1. Necesita schimbarea placii electronice de la dvd-rom cu una deblocata pentru scrierea firmwareului modificat pentru modare, cele din dvd-rom fiind blocate la scrierea firmwareului.

2.  Necesita extragerea CPU-key-ului prin RGH pentru obtinerea DVD-key si informatiilor necesare ca firmwareul sa fie corect si sigur pe Xbox Live.

Cu modarea pe dvd-rom se pot rula backp-uri de pe dvd-rui, insa avantajul major al acestei modari reprezinta accesul pe Xbox Live cu backp-uri, pastrand astfel discurile originale intacte. Desigur, pe langa modare, pentru jocurile cu XGD3 mai e nevoie de dvd-rw Lite-on Ihas ca backpurile sa fie scrise corect.

Pentru cei cu dvd-rom Lite-on 16D4S care nu au un full dump de la dvd-rom pot acum sa recupereze softul integral pentru a rula din nou discuri.

Acum toate consolele Xbox 360 slim se pot moda pe dvd-rom, diferenta fiind pretul, in functie de ce doreste fiecare, LIVE sau RGH.

Sursa:

http://c4evaspeaks.com/

Facebook Comments Box