Playstation Store se lanseaza in Romania

playstation store romania

O data cu ziua Romaniei Playstation lanseaza  Playstation Store pentru Romania. Da, a-ti citit bine, vom putea cumpara jocuri platind cu cardul in lei si crea conturi folosind adresele din Romania. Pana acum majoritatea folosesc adrese din Europa sau SUA pentru a beneficia de toate functionalitatile pe SEN, conturile fiind blocate pe regiunea respectiva. Din pacate conturile existente nu se vor putea migra pe Romania, cu toate ca tot  Playstation va beneficia in urma acestor migrari, pentru ca in urma unor comparatii jocurile sunt mai scumpe la noi cu 2-5 EUR.

Desi consolele Playstation 3 se vand inca de la inceput in Romania pana acum nu am avut Playstation Store in Romania, majoritatea fiind foratati sa foloseasca adrese din tarile care au suport SEN. O data cu lansarea Playstation 4 si nevoia unui cont Playstation Plus pentru a juca online Playstation se vede obligat sa ofere servere locale pentru a nu aglomera celelalte servere si pentru un management mai bun. 

Lansarea inca nu e oficiala pentru ca erorile se repara din mers si inca se testeaza, dar utilizatorii pot vedea preturile in lei pe Playstation Store.

Sursa:

https://www.facebook.com

Facebook Comments Box