Progrese privind Reset Glitch Hack pe Xbox 360 Slim Corona V2 cu memorie 4 GB

Pornind de la forumurile de specialitate pana la anuntul dat de Team Xecuter si Matrix Team pana acum se pare ca s-a reusit  citirea nandului de 4GB si bootarea XELL  pe reviziile Xbox 360 Slim Corona V2 4 GB necesar pentru instalarea Reset Glitch Hack.

Team Xecuter mentioneaza pe ZackWaRRioR care a reusit sa citeasca cei 4GB si sa booteze Xell pe Corona V2,  pe SEB117 care a montat cei 4 GB pe Windows citindul cu Win-HEX dar si informatiile de pe xboxhacker.org despre Phison PS7000 care au la dus citirea mai usoara a nandului de 4 GB.

In acelasi timp Team Matrix sustine ca Matrix Glitcher V2 rev.C suporta Corona V2 si o noua interfata de scriere/cititre a nandului va trebui dezvoltata din cauza protocolului de comunicatie Phison. Instalarea acestui fiind asemanatoare cu vechile cititoare pe SPI.

Team Squirt a adunat oamenii pe forumul lor, http://forum.dayton360mods.com/, unde au participat mai multi cu informatii si testarea metodelor, fie schimbarea nandului sau citirea acestuia cu Progskeet.

SEB117 mentioneaza Glitch360team ca fiind cei care au lansat metoda pentru a obtine CPU-key, in final a fost un efort care s-a purtat pe forumuri, impartit la fiecare,  asa cum ar trebui sa se faca fiecare hack, fara echipe dedicate, care tind sa devina comerciale si monopoliste.

 

Desi fara prea multa vechime cei de la TeamsSquirt sunt de apreciat pentru munca lor de pana acum pe Corona si detaliile tehnice cu care au contribuit spre deosebire de Team Xecuter.

Cine frecventeaza forumurile Team Xecuter stie ca acestia comunica mai greu privind detaliile tehnice, in ultimul timp parca impunand produse care foarte putini au nevoie, ca Sonus 360, remote power up sau DemoN.

 

Detalii privind evolutia RGH pe Corona se pot gasi pe forumurile http://www.xboxhacker.org/ si http://forum.dayton360mods.com/ timp in care  Team Xecuter sustine ca a fost in vacanta si multumeste acestor baieti. Aparent,  e prima data cand Team Xecuter recunoaste alte surse de informatie, desi acestia au mai imprumutat idei inainte de pe xboxhacker.

 

Demo video care booteaza Xell pe seriala,  din cauza cipului ANA la care s-au schimbat rutinele de initializare.

 

 

Acum asteptam pe CoZ sa lanseze un freeboot pentru noile versiuni si Reset Glitch Hack e gata pentru Corona V2 cu 4GB. Partea mai grea a trecut. ;)

 

 

 

Update:

zackwarrior sustine ca solutia prin schimbarea NAND-urilor gasita de Zhangjiqi007, finisata de Zhaojun297 ar fi fost folosita de echipa Matrix care incerca sa faca bani din aceasta, dezvoltand un programator care folosea Trident pentru schimbarea nand-urilor. Astfel Glitch360Team a decis ca sa ofere o solutie gratuita pt aflarea CPU-key-ului fara schimbarea NAND-ului.
Sursa

http://www.homebrew-connection.org/

 

Facebook Comments Box