[UPDATE] Rogero CFW 4.21 pentru Playstation 3 a fost lansat

Dupa ce cheile lv0 au fost scapate pe internet, la scurt timp a urmat un firmware de la Rogero, CFW 3.41, care reprezinta un salt important pentru scena Playstaiton 3. Acest firmware pune deoparte dongleurile si  ebooturi modificate/semnate ca sa ruleze pe CFW 3.55 acestea putand fi rulate fara alte modificari pe CFW 4.21. Din pacate, acest firmware nu se poate instala pe consolele care au venit cu firmware mai mare de 3.55 din fabrica, care au mtdlr2  si lv2, momemtan.

Pentru cei nerabdatori, recomand sa mai asteptam pana se finiseaza acest firmware si este confirmat de mai multi ca ruleaza fara probleme pe toate reviziile; momentan s-a facut o testare sumara. Cei care au consolele downgradate, trebuie sa se asigure ca au resetat syscon/dehased pentru a putea instala firmware mai mare de 3.55 fara risk de brick. Intrebati modderul inainte de a incerca sa resetati syscon.

Dupa instalarea CFW 4.21 se poate reveni la 3.55 software fara un flasher ca E3 sau progskeet, dar cel mai sigur e sa ai un flasher  in caz de brick.

 

Firmwarul prezinta urmaoarele avantaje:

  • utilizatorii care au avut True Blue trebuie sa instaleze mai intai OFW 3.55 si apoi CFW 4.21 pentru a evita brikuirea consolei
  • se poate instala ca un update de pe OFW/CFW, dar mai sigura este instalarea din recovery mode
  • permite rularea back-urilor semnate cu chei pana la firmware 4.21, fara EBOOT-uri modificate
  • permite acces pe PSN/SEN fiind mascat la FW 4.25 (desi sony a anuntat FW 4.30)
  • jocurile trebuie lansate cu un joc original in consola din iconita discului
  • se poate face software downgrade la CFW 3.55  cu Rogero 4.25 downgrader

 

Pentru CFW 4.21 este nevoie de multiMan 04.08.00  vor urma si alte aplicatii pentru CFW 4.21 dar acestea trebuie semnate mai intai.

Update:

Download Rogero CFW CEX 4.21 1.09

Aceasta este versiunea finista fara risk de brick.

Tutorial instalare ROGERO 4.21 1.09

 

Sursa:

http://consolecrunch.com/

http://www.tortuga-cove.com/

 

Facebook Comments Box