Simple 360 NAND Flasher 1.2 permite update de dashboard pe Xbox 360 Corona 4 GB cu RGH

simple nand flasher update dashboard rgh

Acum 2 luni s-a lansat RGH pentru reviziile Xbox 360 Corona cu memorie interna de 4GB pe placa de baza. Principala problema la aceasta revizie fiind un nou controler pentru memoria nand care impiedica citirea acesteia. Noul dashboard 2.0.16  pentru Xbox 360 care va include si internet browser este anuntat de aproape  3 luni dar se lasa asteptat.

Acum o noua versiune a programatorului  pentru nand-uri,  NandFLasher este lansata, aducand suport pentru consolele Xbox 360 revizia Corona V2, cu memorie interna de 4 GB modate cu RGH. Acest flasher permite citirea sau scrierea memorie nand, permitand  update-ul dashboardului pe consolele modate cu RGH fara a mai desface consola.

Programul, foloseste rawflash4 pentru a scrie memoria nand  si se lanseaza din Xexmenu sau FreeStyledashboard.  Pe un stick usb sau pe hardul consolei se copie executabilul Default.xex avand copiat langa el imaginea pentru update generata pentru RGH denumita updflash.bin. Dupa ce memoria va fi scrisa, va fi nevoie deconectarea consolei de la sursa de tensiune pentru 1 min.

Acum asteptam si noul dashboard  2.0.16 cu browser web, speram sa nu fie conditionat de accesul pe Live.

 

Download Nandflasher v 1.3

 

Sursa:

http://www.homebrew-connection.org

 

 

Facebook Comments Box