Specificatiile actuale despre emulatorul bluray de la 3k3y

Desi au anuntat prin Octombrie 2012 un emulator bluray (Optical Disck Emulator- ODE) pentru Playstation 3 se pare ca cei de la 3k3y nu s-au grabit pana cand nu au simtit putina concurenta din partea celor de la Cobra. Astfel au aparut specificatiile actuale pentru ODE-ul anuntat acum 3 luni de la 3k3y.

Acestea sunt urmatoarele:

 • Ruleaza toate jocurile de PS3
 • Ruleaza toate jocurile de PS2/PS1 (se va adauga, doar pentru  consolele compatibile)
 • Instalare plug n play
 • Compatibil cu toate firmwareurile oficiale sau modificate
 • Aplicatie pentru extragerea dvd-key - necesita firmware mai mic sau egal cu 3.55
 • Interfata OSD pentru  managementul 3k3y
 • Optional telecomanda
 • Suporta partitii ca EXT2.3.4, Mac OS X si NTFS
 • Redarea filmelor din format ISO va fi adaugata ulterior
 • Nu este fabricat in China, un impediment in livrarea acestuia.

 

Pentru extragerea dvd-key este necesar de firmware mai mic sau egal cu 3.55, in speta o consola trebuie sa fie modata, ne lovim iarasi de limitarea la consolele fabricate pana in 2011 care se pot downgrada. In ciuda acestui fapt se lucreaza la o metoda mai usoara de extragerea dvd-keyului pentru orice firmware care va fi lansata intr-o forma comerciala imediat ce va functiona. Pana acum emulatorul nu se poate instala pe o consola ce nu ruleaza versiunea de firmware 3.55.

Momentan a fost dezvoltat pentru  Playstaiton 3 FAT. Cand va fi gata, se va dezvolta o solutie si pentru Playstation 3 slim cu sau fara controler pe blu-ray.

Pentru Playstation 3 super slim ramane de asteptat extractorul hardware pentru dvd-key desi au un design pentru acesta.

3k3y va rula imagini ISO ce vor contine toate informatiile de pe un bluray, ramane totusi ca acestia sa creeze un program pentru creearea ISO-urilor din dumpuri decriptate.

Pentru backp-up jocurilor exista un hardware dedicat de mare viteza. Backp-ul va fi disponibil siprin emulator dar va fi mai lent.

 

Pretul  momentan este dat pentru cantitati mari, deci pentru distribuitori.

Quantity  3k3y+Ripper 3k3y only Ripper Only Wifi dongle Remote
100pcs   USD75    USD65   USD16    USD14    USD27
 

 

Produsul pare incomplet, fara suport pentru Playstation 3 slim fiind limitat la firmware 3.55, momentan avantajul fiind accesul pe SEN/PSN. Ramane de vazut cum evolueaza ODE-urile, pentru restul consolelor, cei mai multi asteptandule ca pe o solutie pentru consolele Playstaiton 3 ce nu pot fi downgradate/modate.

 

Sursa:

http://www.eurasia.nu/

Facebook Comments Box