Team Xecuter anunta CR3-Pro si CR3-DGX pentru Reset Glitch Hack pe dashboard 2.0.15574

Team Xecuter a reusit sa finalizeze CR3 PRO, un glitcher care promite timpi de boot foarte buni indiferent de consola. Acest lucru este posibil datorita faptului ca au adaugat posibilitatea de a face debug pe POST_BUS si calcula timpul de reset pe fiecare consola. In loc de cunoscutele metode, cu cablu mai lung, mai scurt si pozitita acestuia in consola, acum timpul de reset necesar pentru procesor la reset glitch hack se poate calcula software. O optiune care ar fi trebuit facuta de la inceputul RGH-ului in loc de atatea revizii de glitchere, intr-un final e bine ca avem acum aceasta posibilitate decat niciodata.

Pe langa acesta optiune, cu addonul CR3-DGX este posibil  Reset Glitch Hack-ul pe dashboard mai mare de 2.0.15574, asteptat de posesorii consolelor care au facut update la dashboard mai mare de 2.0.15574. Detaliile despre CR3-DGX vor fi facute ulterior, pana acum stim doar ca a fost testat pe reviziile xbox 360 slim  Trinity, Corona v1 si  Corona v2 (4GB).

Intre timp noua revizie xbox 360 slim Corona V3 a aparut cu memorie Samsung 64MB BGA, echipa TX ne asigura ca aceasta revizie se poate glitchui fara probleme cu cateva modificari.

CR3-Pro instalat                                                                  

CR3 Pro-Rater

 

 

Sursa:

http://team-xecuter.com/

 

 

 

Facebook Comments Box