Tutorial cum sa scrii corect un backup pentru Xbox 360 modat

In acest tutorial va voi arata cum sa scrieti corect un backup pentru Xbox 360 modat.

Pentru a indeplini acest lucru avem nevoie de:

1. ImgBurn care se poate gasi aici
2. Un dvd Dual Layer 8.5GB Verbatim DVD+R
3. Un DVD-RW care sa suporte DVD-uri Dual Layer

 

Pasii pentru scrierea unui dvd cu un joc Xbox 360 sunt urmatorii:

1. Instalati si porniti ImgBurn pe PC

2. Selectati "Write image file to disc"

3. Sus la "Source", selectati "Bowse for a file" si alegeti fiserul .dvd al back-ului, cel de 1KB, nu fiserul ISO de ~7GB.

 

4. La "Write Speed" in dreapta selectati 2X sau 4X. Daca DVD-ul nu suporta 2X ImgBurn va ajusta automat cea mai apropiata viteza de scriere, nu va speriati.

5. Selectati butonul "Write" din stanga.

6. Daca scrieti un joc cu protectie XGD3 care au 8.7Gb atunci alegeti optiunea "Truncate". Pentru ca jocul se va scrie trunchiat/incomplet pe dvd, nu se poate intra cu el pe Xbox LIVE, nu poate fi instalat pe hardul consolei, se ruleaza doar de pe dvd si vor aparea erori aleatoare cum ca discul este zgariat.

 

Procesul de scriere al dvd-ului dureaza aproximativ 30 de minute. E indicat sa nu folositi in acest timp PC-ul deoarece pot aparea erori la scriere.

 

Mentiuni:

Inainte de a scrie un joc pe dvd este indicat ca acesta sa fie verificat cu abgx360 pentru a corecta eventualele erori din imaginea jocului.
DVD-urile de calitate slaba cum ar fi Omega, DataMax sau Traxdata duc uzura prematura a lentilei laser a consolei si aparitiei erorilor la scriere pe PC. Se recomanda folosirea dvd-urilor Double Layer Verbatim DVD+R fiind de o calitate superioara, prelungind durata de viata a dvd-romului de pe consola Xbox 360.
Se recomanda ca jocurile cu protectie XGD3 sa fie scrise complet cu dvd-rw Liteon ihas (124, 224, 324) pentru a evita erorile in timpul rularii.

 

Facebook Comments Box