Urmatoarea consola de la Microsoft se va numi Xbox Fusion

next gen xbox fusion logo

 

Daca Microsoft a invatat din greselile facute in trecut prin lansarea unui produs fara a avea un site dedicat pentru acesta atunci e posibil ca urmatoarea consola sa se numeasca "Xbox Fusion".
 
Speculatii privind numele de Xbox Fusion nu reprezinta ceva nou. Dar ceea ce separa numele de Xbox Fusion fata de celelalte  din lista e ca domeniile web XboxFusion.info, XboxFusion.biz, XboxFusion.de si XboxFusion.co.uk sunt deja cumparate de Microsoft.
 
Alte denumiri speculate ar fi Xbox 720, Xbox Infinte, Xbox Durango, Xbox Next si mult altele.
 
Investitorul de domenii Andy Booth spune ca Microsoft va folosi numele de "Xbox Fusion" bazanduse pe numele de domenii web inregistrate  de Microsoft si ca simbolul infinit folosit este de asemenea interpretat ca "fusion".
 
Lista domeniilor speculate si detinute de Microsoft este urmatoarea:
 
Microsoft Nu detine urmatoarele domenii:
Xbox720.com 
XboxInfinity.com 
Xbox8.com 
XboxDurango.com 
XboxInfinite.com 
 
In schimb urmatoarle domenii au fost deja cumparate de Microsoft:
XboxFusion.com 
XboxNext.com 
XboxGold.com 
 
 
Vom afla cu siguranta numele urmatoarei console cand aceasta va fi prezentata pe 21 Mai  orele 18-20 ora Romaniei.
 
 
Pentru cei care au uitat, Microsoft s-a facut de rusine la lansarea initiala Xbox din 2001, cand nu detineau Xbox ca marca inregistrata.Desi pana la urma au inregistrat Xbox adeseau au uitat sa ocupe domeniile web inainte de lansarea oficiala, cum a fost la Halo4  si Kinect.com.
 
In prezent, XboxFusion.com redirecteaza vizitatorii catre Xbox.com, in timp ce XboxNext si XboxGold redirecteaza catre Bing.
 
Sursa:

Facebook Comments Box