Zvon: Playstation 4/Orbis va fi lansat in Noiembrie 2013

O multime de zvonuri cicula pe internet legate  de succesorul Playstation 3, Orbis, unul dintre ele fiind data de lansare care este aproximata in Noiembrie 2013, cand incepe sezonul de gamming.

Lansarea consolei Orbis din Noiembrie in Statele Unite este planificata in doua exemplare, la 429$ si 529$, dar acestea se pot schimba. Acest zvon vine de la aceiasi sursa care a indicat numele de cod pentru urmatoarea consola de la Sony si Microsoft, ceea ce pare credibil

O data cu lansarea noii consolei se introduce si conceptul pe are il urmeaza Xbox Live, adica majoritatea continutului online pentru Orbis va necesita o subscriptie premium, adica platita. Acest serviciu fiind numit PlayStation World, inlocuind Playstation Plus. Daca tot va fi platit sa speram ca va fi stabil si destul de sigur. De asemenea jocurile de pe Playstation 3 nu vor fi compatibile cu noua arhitectura  de pe Orbis, iar acestea se vor putea juca prin streaming pe internet prin serviciul Gaikai pe care Sony la achizitionat anul trecut, limitat insa la rezoltuia de 720p.

Un alt zvon este legat de controlul consolei cu o tableta sau telefon, pentru a dialoga cu prietenii online sau cumpara jocuri care vor fi automat downloadate in consola. De asemenea se zvoneste ca orice Playstation 4 va fi dotat cu o camera Playstation Eye cu ajutorul caruia se poate viziona gameplay-ul unui prieten chiar daca nu ai jocul respectiv.

 

Unele dintre zvonuri vor fi confirmate sau infirmate in aceasta noapte, la ora 1 ora Romaniei la conferinta de presa pe care Sony o va sustine.  Aceasta se poate urmari pe  http://life4gadgets.com

 

Sursa:

http://www.ps3news.com/

 

 

Facebook Comments Box