modare ps4

SpecterDev lanseaza kernel exploit pentru Playstation 4 cu 5.05

playstation 5.05 jailbreak

Asa cum a promis SpecterDev a lansat exploitul pentru versiunea de kernel 5.05 ce ruleaza pe Playstation 4, acesta include Mira si VortexHen payloaduri ce permit rularea programelor homebrew.

La fololsirea exploitului ne putem astepta la urmatoarele:

1. Dupa activarea exploitului pagina de pe care se va incarca va genera o eroare, acest lucru e normal.

2. Prima activare va incarca automat Mira si HEN.

3. Reincarcarea payloadului va folosi lansatorul standard.

 

Holy Grail pentru Playstation 4 cu 4.55

modare ps4, playstation 4 modat
Hacker m0rph3us 1987 a lansat "Holy Grail", un hack in completarea exploitului de pe fimware 4.55 pe Playstation 4,  ce va permite rularea aplicatiilor nesemnate si a backpurilor pe PS4.
 
Cativa dintre dezvoltatori precum si utilizatori ai sitului psxhax au confirmat ca acest hack functioneaza la fel ca pe fimware 4.05, cu mici errori, dar fara nimic serios. 

Playstation 4 kernel exploit pe firmware 4,05

Adieu exploit 4.05 jailbreak

       Desi in ultimul timp pe scena Playstation 4 a fost liniste, de la versiunea de firmware 1.76 nu au mai fost facute progrese remarcabile in vederea dezvoltarii unui hack iata ca incep sa apara  hackuri pe versiuni de firmware mai noi, aproape de cel curent, unii hackeri ca Qwertyoruiop sustinand ca detin un jailbreak chiar pe versiunea 5.00, dar fara a fi publicat.

Un posibil jailbreak pe Playstation 4

ps4 jailbreak
Hackerul CTurt care in ultima vreme a fost in centrul atentiei pentru un exploit de kernel pe PS4 face progrese constante pentru un posibil jailbreak pe Playstation 4. Mai exact, cu ajutorul explotului de kernel din posesia sa a reusit sa faca o copie la harta de memorie RAM, urmatorul pas fiind modificarea memoriei RAM in timpul executiei pentru a putea modifica sistemul de operare de pe Playstation 4. Cu alte cuvinte sa oblige sistemul Playstation 4 sa faca lucruri pe acesta nu vrea, acesta fiind primul pas catre un jailbreak.
 
Subscribe to RSS - modare ps4