modare rgh xbox 360

Cum se poate moda o consola Xbox 360

cum se poate moda xbox 360

Modarea unei console se alege in functie de cerintele fiecaruia si bugetul alocat. La modarea Xbox 360 diferenta intre timpurile de modari o reprezinta accesul pe Xbox LIVE pentru a juca in multiplayer sau rularea jocurilor numai offline.

Tipurile de modari disponibile pentru Xbox 360 sunt urmatoarele:

1. Modare pe dvd-rom, la care se schimba firmwareul de pe dvd-rom. Backp-urile se pot rula de pe dvd-uri. Se poate intra pe Xbox live cu modarea pe dvd-rom.

Cum instalezi jocuri pe xbox 360 modat RGH cu hard-disk extern

Freestyledashboard3 instalare jocuri

O consola modata cu RGH prezinta avantajul rularii jocurilor de pe hard-disk. Acestea se pot instala in consola fie prin retea sau de pe un hard-disk extern pe USB formatat FAT 32.

Jocurile din format ISO trebuiesc convertite cu ISO2GOD sau extrase cu Xbox Image Browser pentru a putea fi rulate pe consola apoi se pot copia folosind un hard-disk extern sau stick USB formatat FAT 32.

 

Prin urmare avem nevoie de:

1. ISO2GOD sau Xbox Image Browser

Modare RGH Xbox 360 Slim

 

Modari Reset Glitch Hack (RGH) pe xbox360 slim trinity sau corona 

Modare RGH coolrunner rev. c xbox 360 slim   trinity   Modare RGH squirt360 xbox 360 slim trinity

Modarea cu RGH pe Xbox 360 FAT cu dashboard mai mare de 2.0.15574 acum disponibila

In timp ce majoritatea asteptau de la Team-Xecuter un nou cip pentru a putea instala RGH pe Xbox 360 FAT, o echipa anonima a lasat fisierele ecc cu ajutorul carora nu mai e nevoie de DGX, un cip scump de la TX care se folosea pana acum pe Xbox 360 slim pentru a instala RGH-ul pe dashboard mai mare de 2.0.15574.

Cei care au lansat aceste fisiere sustin ca "DGX a fost o idee buna, dar nu la fel de rapid pentru preferintele sale". Prin lansarea acestor fisiere se pune capat cipului DGX.

Subscribe to RSS - modare rgh xbox 360