console

Gateway 3DS pentru modarea Nintendo 3DS aduce suport pentru jocurile 3D

modare 3ds gateway 3ds

In sfarsit asteptarea a luat sfarsit, in curand o sa putem rula backp-uri 3D pe Nintendo 3DS cu ajutorul noului card Gateway 3DS care va fi lansat in curand.

Urmatoarea consola de la Microsoft se va numi Xbox Fusion

next gen xbox fusion logo

 

Zvon: Playstation 4/Orbis va fi lansat in Noiembrie 2013

O multime de zvonuri cicula pe internet legate  de succesorul Playstation 3, Orbis, unul dintre ele fiind data de lansare care este aproximata in Noiembrie 2013, cand incepe sezonul de gamming.

Lansarea consolei Orbis din Noiembrie in Statele Unite este planificata in doua exemplare, la 429$ si 529$, dar acestea se pot schimba. Acest zvon vine de la aceiasi sursa care a indicat numele de cod pentru urmatoarea consola de la Sony si Microsoft, ceea ce pare credibil

Cum se ambaleaza un colet cu masuri antisoc

Este recomandat ca orice consola trimisa prin curier sau posta fie ambalata cu masuri antisoc. Masurile antisoc pot fi mai rudiementare sau "moderne", important e ca acesta sa isi faca datoria. Acestae pot fi: ziare mototolite inghezuite pe langa continut astfel incat acesta sa nu faca contact cu peretii cutiei; folii cu bule sau  placi polistiren.

Recomandari si aprecieri

Orice posesor de consola care doreste sa isi modeze consola cauta pe cineva de incredere, la un pret accesibil, cu recomandari. Desi multi dintre posesori de console cauta pe cineva serios, dupa ce au modat/reparat consola cu sufletul la gura, uita de grija initiala. Nu fiti egoisti si impartasiti experienta voastra si altora.

Subscribe to RSS - console